Miben más ez a technológia, mint a légfrissítőké?
Illatrészecskék nanotechnológiával

Illatrészecskék nanotechnológiával

Az aromatechnológia azért forradalmi jelentőségű, mert míg a normál aeroszolok nehéz, nedves és nagy méretű (50 mikron) részecskéket fújnak a levegőbe, addig a mi készülékeink mindössze 1 mikron méretű illatrészecskéket bocsátanak ki.
A mikrorészecskék szárazak, könnyen terjednek és órákig képesek lebegni a légtérben, emellett nem hagynak nyomot semmilyen felületen.
Hosszan tart

Hosszan tart

Az aeroszolok illatanyagának nagy részecskéi a palackból kikerülve azonnal a földre zuhannak, nyomot hagynak és nem képesek elterjedni a levegőben.
A mikrorészecskék ezzel szemben apró méretüknek köszönhetően alacsony koncentrációban fejtik ki hatásukat: egymillió levegőrészecskében elegendő egy részecske a megfelelő illatélmény eléréséhez.
Biztonságos

Biztonságos

Az illatanyagot a készülék alacsony nyomással préseli át egy speciális porlasztórendszeren, így érik el a részecskék a mikroszkopikus méretet. Mivel az illatanyagot a készülék nem melegíti, így annak kémiai összetétele változatlan marad. Az illatrészecskék a környezetre és az egészségre ártalmas hajtógázok, és melléktermékek nélkül kerülnek a levegőbe.
Illataink megfelelnek a Nemzetközi Illatanyag Szövetség (International Fragrance Association) ajánlásának valamint rendelkeznek megfelelőségi tanúsítvánnyal és biztonsági adatlappal. Az illatok hypoallergének és nem tartalmaznak olyan anyagokat, melyek belégzése káros az egészségre.